O nama

Mi smo Makedo-Gas, firma iz Beograda koja se profesionalno bavi ugradnjom i servisiranjem auto gas uređaja (ugradnja plina i ugradnja metana) kao što su LPGTECH, OMVL, AC Stag, Apolo, Landi, Lovato… Naš stručni kadar nudi pravilnu ugradnju plina i metana, koja garantuje savršeni rad gasnog sistema. Višegodišnje radno iskustvo kao i veliki broj zadovoljnih klijenata na teritoriji Srbije i Makedonije dobar su pokazatelj profesionalnog i kvalitetnog rada naše firme.

Saradnja sa renomiranim prozvođačima auto gas sistema i propratne opreme na području Evrope takođe garantuje kvalitetno i uspešno poslovanje. Konstantno pratimo i primenjujemo unapređivanje auto gas sistema koje diktira konstantan razvoj automobilske industije, te svojim klijentima nudimo sve inovacije evropskog tržišta.

Jedan od ključnih faktora tih inovacija za dobar rad motora koji kao alternativno gorivo koristi tečni naftni gas svakako su svećice za gas.

Iz tog razloga smo proširili svoju delatnost na uvoz i distribuciju specijalno dizajniranih svećica za benzinske motore koji kao alternativno gorivo koriste tečni naftni gas (TNG), pod nazivom BRISK LPG SILVER. Takođe, u ponudi su i grejači za dizel motore renomirane češke kompanije BRISK, koja poslednjih 75 godina proizvodi svećice za sve tipove benzinskih motora.

Korišćenjem najnovijih tehnologija kod svećica BRISK LPG SILVER omogućen je lakši pristup gasa do varnice. Napon koji zavisi od svećice znatno je smanjen upotrebom centralne srebrne elektrode malog prečnika i smanjenom bočnom elektrodom.

Mnogi veliki svetski proizvođači automobila, kao sto su VW, Audi, Skoda, Seat, Lada, Volvo, Daewoo(GM), Lamborghini, kao i mnogi drugi su korisnici BRISK proizvoda.