UGRADNJA PLINA PONUDA

UGRADNJA PLINA PONUDA

Poslednjih deceniju i više ugradnja plina (ugradnja gasa  i ugradnja metana) sve je popularnija i ponuda je veca, kako kod nas tako i na globalnom nivou.

Razvijanjem novih tehnologija za automobile, kompanije za proizvodnju auto gas sistema bile su prinuđene da se usavrše i prate trendove koji su im bili postavljeni od strane automobilske industrije. Neke kompanije kao što su Lovato ili Landi Renzo, a koje su važile pre nešto manje od 10 godina za najjače, nisu uspele da se prilagode zahtevima tržišta, pa su samim tim omogućile svojim konkurentima da ih prestignu i naprave potpuno novu eru kada se govori o auto gas sistemima.

Danas su firme poput LPGTECH , OMVL , kao i AC STAG sa svojim brendovima, preuzele primat i razvile se u gigantske fabrike koje proizvode i prodaju na stotine hiljada auto gas uređaja godišnje koji veliki deo pristigne na našim prostorima i ovlaščeni servis kako sto je Makedo Gas.

Naš servis ovlašćen je za održavanje i ugradnja gasa i metana za sisteme kao što su LPGTECH, OMVL, LANDI, LOVATO, LANDI RENZO AC STAG, APOLO TECH, STAG ugradnja plina ponuda\

Cene za ugradnju plina mozete pogledati OVDE

UGRADNJA PLINA LPGTECH
UGRADNJA PLINA LPGTECH