LOVATO GAS

ugradnja plina

Kada pomenemo ugradnja gasa ili ugradnja plina, kupac prvo na šta pomisli jeste raspršivač, tačnije ime koje nosi isti. I pored toga što gasni / plinski raspršivač odavno nije glavna jedinica u gasnoj instalaciji, ovu naviku teško je promeniti kod ljudi. Više od 30 godina u svetu, a i kod nas, voze se venturi sistemi. Kada govorimo o njima, raspršivač zaista ima glavnu ulogu.

Venturi sistem konverzije benzinskih motora na gas jedinstven je po tome što se može ugraditi u sve tipove benzinskih motora, bilo da imaju karburator ili ubrizgavanje benzina. Injection verzija se preporučuje za ugradnju u vozila koja zadovoljavaju Euro 1 i Euro 2 norme o kvalitetu izduvnih gasova. On se isporučuje u robusnom visoko-vodootpornom kućištu, prilagođenom za ugradnju u prostor motora. S obzirom da se od svih Lovato uređaja najduže ugrađuje, njegove glavne odlike su povoljna cena i velika pouzdanost. Zbog svoje tehnološke konstrukcije njegova ugradnja se preporučuje na starijim i automobilima srednje generacije. Ukoliko ste ljubitelj pouzdane i ekonomičane vožnje, a cena uređaja Vam je bitna, preoporučujemo Vam Lovato Venturi Sistem. Ukoliko Vam je pored ovoga stalo i do performansi vašeg vozila predlažemo Vam da pogledate Lambda kontrolne ili sekvencijalne sisteme.

Fabrika Lovato Gas SpA ima dugogodišnju tradiciju i poznata je po vrhunskom kvalitetu još iz perioda venturi sistema. Danas, ova fabrika proizvodi i sekvencijalne sisteme koji se odlikuju po odličnom kvalitetu i performansama. Ona takođe uliva poverenje svim svojim saradnicima, te isti mogu sa sigurnošću ugrađivati njihove uređaje i instalacije, garantujući pritom krajnjem kupcu siguran i pouzdan rad istog sistema.

Nas strucni kadar posedjuje Sertifikat os strane fabrike za ugradnju i servisiranje LOVATO GAS uredjaja. U nasem servisu mozete dobiti profesionalnu ugradnja plina LOVATO GAS uredjaja

Više o Lovato Gas SpA kompaniji pročitajte na sajtu www.lovatogas.com

Garancija na Lovato uređaje iznosi 2 godine ili 50.000 pređenih kilometara.