Auto gume Beograd

Ukoliko Vam trebaju kvalitetne auto gume, po pristupačnoj ceni, možete ih kupiti u našoj firmi koja se nalazi u Beogradu, ul. Smederevski put 22e. Takođe, iste Vam možemo poslati kurirskom službom ili ih ugraditi u našem servisu.

AUTO GUME INSA TURBO

Auto gume INSA TURBO proizvode se u Španiji. Tehnologija koja se koristi za izradu auto guma je “bead to bead”. To je poseban proces obnove stare auto gume tako što se skida stara guma sve do žice, zatim se naliva nova sirova i zagrevanjem u presi, pod visokim pritiskom, topi se i sjedinjuje u jednu komponentu. Takve gume imaju oznaku Remould i poseduju iste performanse kao i sve druge auto gume. Takođe, na bočnim stranama imaju utisnute oznake kao što su datum proizvodnje, homologacija, indeks nosivosti i brzine, zemlja porekla i marka i model.

Na auto gume INSA TURBO dajemo garanciju u trajanju od dve godine.

U ponudi imamo INSA TURBO:

  • AUTO GUME (zimske i letnje auto gume)
  • POLUTERETNE GUME
  • TERETNE GUME (kamionske)
  • OFF ROAD GUME (4X4)
  • DŽIPOVSKE GUME

ZIMSKE AUTO GUME

Zimske auto gume INSA TURBO odlikuju se po visokim performansama u ekstremnim zimskim uslovima i garantuju bezbednost vozačima. Deo asortimana projektovan je za tržište Švedske, Danske i Norveške, a ceo asortiman zimskih guma je M+S, odnosno namenjen za blato i sneg (mold+snow). Komponente od kojih su izrađene gume pažljivo su odabrane, a svaka guma je pažljivo istestirana u laboratorijskim uslovima pre puštanja u promet. Specijalan dizajn gazećeg sloja omogućava dobro prijanjanje na podlogu, odlično držanje i visoku otpornost na akva planing.

LETNJE AUTO GUME

Isto kao i kod zimskog programa, odabir materijala za izradu i testiranje pre stavljanja u promet jako su bitna stvar. Letnje auto gume INSA TURBO poseduju sportske i eko šare. Držanje na putu je odlično i garantuje vozačima bezbednost.

TERETNE I POLUTERETNE GUME

Kompanija INSA TURBO je lider na svetskom tržištu u proizvodnji protektiranih guma za teretni i poluteretni program. U ponudi se mogu naći hladno i toplo protektirani pneumatici. Od skoro INSA TURBO i HANKOOK postali su razvojni partneri u ovoj oblasti. Zajedno su unapredili tehnologiju protektiranja i miksovanja komponenti. Kamionske gume HANKOOK Alphatread proizvode se u fabrici INSA TURBO, a ista tehnologija primenjuje se i prilikom proizvodnje drugih kamionskih, odnosno teretnih guma.

DŽIPOVSKE I OFF ROAD GUME

INSA TURBO već više godina unazad pobeđuje na takmičenjima Copa 4×4 Trial. Njihove gume, specijalno namenjene za džipove i off road, veoma su poznate i dosta zastupljene u Evropi, a i šire. Oni koji voze džipove mogu da izaberu različite gume, odnosno sa različitom namenom. Postoje gume isključivo za off road, kao i one koje su različiti procenat off i on road.

gume za dzip