Često postavljana pitanja

Ovo su neka od pitanja koja nam mušterije često postavljaju:

Zašto ugraditi gas u vašem servisu?
Naša firma ima više od 20 godina tradicije i iskustva usko vezanog za auto gas i gasne instalacije. Ugradnja plina i metana, odnosno ugradnja gasa, za nas ne predstavlja samo modifikaciju motora već mnogo složeniju i kompleksniju stvar. Prvo, dijagnostikujemo stanje vozila i motora, ukoliko ima nekih kvarova ili grešaka potrudimo se da ih otklonimo, pa tek nakon toga ugrađujemo gas. Jako je bitno da motor funkcioniše dobro na benzinu da bi posle ugradnje mogao i gas da radi kako treba (gasni računar prikuplja informacije od benzinskog i na osnovu tih parametara pravi mapu).

Drugi su jeftiniji, zašto bih dao pare vama?
Naš servis pristupa svome poslu profesionalno. Za novac koji je neko odvojio za ugradnju gasa mi moramo da obezbedimo pravilan rad sistema koji će rezultirati uštedom. Iz tog razloga, prilikom ugradnje gasnih uređaja, poput uređaja LPGTECH, potpuno BESPLATNO radimo kompjutersku dijagnostiku benzinskog sistema, otklanjamo greške ukoliko možemo, zatim kada se uverimo da je sve ispravno počinjemo sa modifikacijom motora i ugradnjom gasa. Takođe, svojim mušterijama prilikom ugradnje gasa montiramo i set novih BRISK LPG Silver svećica, koje su posebno konstruisanje za vozila koja koriste gas.

Još bitnije, mi na ugradnju auto gasa dajemo punu garanciju koja u nekim slučajevima iznosi i 7 godina, jer nam je cilj da mušterija bude zadovoljna, nema probleme sa održavanjem uređaja i uštedi novac korišćenjem naših sistema.

Ne ugrađujemo robu koja je  jeftinija u nabavci i sumnivog porekla, a samo da bi uštedeli i zaradili pare. Želimo da posao bude odrađen kvalitetno i na obostrano zadovoljstvo i korist. Nama je svaka mušterija podjednako važna!

Da li radite ATEST?
Ni jedan servis u Srbiji ne može da izda ATEST. Takve stvari obavljaju ovlašćene institucije, a servisi samo rade pripremu vozila i papira koji su potrebni za dobijanje ATESTA. U našem servisu pomenuta priprema je uračunata u cenu ugradnje. Takse za ATEST se dodatno plaćaju, a uplatnice se dobijaju u ovlašćenim institucijama i nemaju nikakve veze sa nama. Uslužno, po dogovoru, možemo zakazati termin i uraditi atest umesto vlasnika vozila.

Više o ATESTU ZA PLIN pročitajte na sledećem linku: http://autogasservis.rs/auto-gas-ugradnja-servis/atest-za-auto-gas-plin/

Da li se isplati ugradnja gasa?
Ugradnja gasa je sve popularnija, kako u svetu tako i kod nas, jer cene benzina su oko 100% veće od cene gasa. Pored cene gasa, koja je najbitni faktor prilikom donošenja odluke, auto gas sistemi su daleko sofisticiraniji nego ranije, skoro da nema gubitaka u snazi i brzini automobila, sve je kompjuterski regulisano i automatsko.

Cene ugradnje variraju u zavisnosti od vozila i tipa uređaja, a da li se ugradnja isplati morate sami preračunati jer dosta zavisi od kilometraže koju prelazite. Pogledajte cenovnik na sledećem linku: http://autogasservis.rs/auto-gas-sistemi/cenovnik/