Punjenje auto klime

PUNJENJE AUTO KLIME – Beograd

Servis i punjenje auto klima u Beogradu po neverovatno niskim cenama!

Za sve naše klijente, auto placeve i taksi vozila obezbedili smo popust od 50% na punjenje auto klima.
Svaka auto klima godišnje gubi deo gasa iz rashladnog sistema (od 10 do 15 grama). Zato je potrebno uraditi pregled i punjenje auto klime minimum jednom u dve godine. Punjenje auto klime podrazumeva ubacivanje freona i ulja, u onoj količini koju je preporučio proizvođač automobila. Takođe, potrebno je obratiti pažnju koji se gas stavlja u sistem i da li je štetan ili nije, kako po okolinu tako i po čoveka.

Servis i punjenje auto klime možete obaviti u prostorijama našeg servisa, na adresi Smederevski put 22e, Beograd. Punjenje auto klime obaviće naši majstori sa profesionalnim uređajima i gasom koji nije štetan po okolinu i ljude. Gas koji koristimo za punjenje auto klima sertifikovan je od strane EU i ekološki je ispitan! Na punjenje auto klima dobijate i garanciju, a više detalja možete dobiti na licu mesta od naših zaposlenih.

SERVIS AUTO KLIME

Servis auto klime podrazumeva kompletnu proveru rashladnog sistema, detektovanje količine freona i ulja u sistemu, dijagnostiku curenja gasa, proveru pritiska u sistemu i zamenu filtera ukoliko je to potrebno.

Dođite u naš auto centar i uverite se u stručnost naših servisera i kvalitet našeg rada. Raspolažemo sa najsavremenijim uređajima i alatom za servisiranje kako starijih, tako i najnovijih vozila. Zakažite termin za punjenje auto klime na broj 011-6301-317, svakog dana, osim nedelje, od 9 do 17 časova.

Pored punjenja auto klima naš servis pruža i sledeće usluge:

  • UGRADNJA PLINA
  • UGRADNJA METANA
  • SERVIS AUTO GASNIH INSTALACIJA
  • KOMPJUTERSKA DIJAGNOSTIKA BENZINSKOG RAČUNARA
  • VULKANIZERSKE USLUGE I MEHANIKA (MALI I VELIKI SERVISI)

DEZINFEKCIJA AUTO KLIME

Kanali kroz koje struji vazduh zadržavaju različite otrove u šupljinama. Iako auto ima polen filter, on nije u mogućnosti da zadrži sve štetne materije. Nakon nekog vremena, u sistemu za ventilaciju nakupi se dosta grinja, bakterija i drugih štetnih materija, koje mogu ugroziti zdravlje svakog putnika u automobilu. Pored različitih bolesti koje se mogu dobiti zbog prljavog sistema, neprijatni mirisi takođe mogu biti problem. Zato je potrebno odraditi dezinfekciju auto klime, odnosno svih otvora kroz koje struji vazduh.

Dezinfekcija auto klime može se raditi bilo kada i nikada ne može biti prerano, pogotovo ako se auto dosta vozi u gradu, a savetuje se minimum jednom u dve godine (uz servis auto klime). Naš servis nudi dezinfekciju auto klima i vazdušnih kanala uz garanciju na čistoću koja ostaje nakon ovakvog tretmana.

Nova tehnologija koju posedujmo dezinfikovaće kompletan sistem, otkloniti sve štetne materije i otrove, kao i neprijatne mirise.

Cena ovog tretmana je samo 3000 dinara.

dezinfekcija-klime