Makedogas servis nudi uslugu ugradnje gasa , ugradnja plina i ugradnja metana  na sve vrste vozila. Ugradnja gasa podrazumeva prepravku benzinskog ili dizel motora i njegovo konvertovanje na alternativna goriva kao što su plin i metan.

Garancija za navedene usluge, u našim servisima koji se nalaye u Beogradu, iznosi do 7 godina ili do 150.000km, a zavisi od tipa uređaja i vozila.

UGRADNJA PLINA

Ugradnja plina je najzastupljenija u Srbiji i svetu. Vlasnici vozila odlučuju se za ovaj vid štednje iz više razloga:

  1. cena plina dosta je manja od cene benzina
  2. ušteda na plinu je oko 50%
  3. ugradnja plina jeftinija je od ugradnje metana
  4. broj plinskih pumpi daleko je veći od broja metanskih
  5. sa jednom plinskom bocom prelazi se mnogo više km nego sa metanskom…

Makedogas servis osnovan je u Makedoniji još 1993. godine, a na prostoru Srbije posluje više od 10 godina. Svi zaposleni poseduju sertifikate za ugradnju gasa i pristupaju poslu profesionalno.

Za ugradnju plina Makedogas servis koristi isključivo delove proverenih proizvođača koji prave jake brendove kao što su LPGTECH, OMVL by WESTPORT i AC. Svaki deo poseduje potrebnu homologaciju za dobijanje atesta i sve potrebne sertifikate za kvalitet i bezbednost. O kvalitetu instalacija koje se ugrađuju govori i garancija koja iznosi do 7 godina ili 150.000km, u zavisnosti od vrste vozila i tipa uređaja. Takođe vrsimo ugradnja plina u vozila sa motrima kako sto su FSI , TSI , TFSI , ECOBOOST , JTS , MAZDA DIRECT itd.

Ugradnja plina, početkom 2013. godine, postala je popularna i kod vlasnika kamiona, odnosno lakih i teških teretnih vozila. Ugradnja plina na kamione, zahvaljujući tehnologiji nove generacije, danas je najisplativija investicija! Jedan kamion može da povrati uložen novac za ugradnju plina posle svega 6 meseci!

UGRADNJA METANA

Ugradnja metana nije popularna koliko i ugradnja plina, ali svakako obezbeđuje najveću uštedu. Vožnja na metan jeftinija je za oko 30% od vožnje na plinu! Jedini problem su metanske pumpe kojih nema mnogo pa su vlasnici vozila dosta ograničeni.

Sami uređaji koji se koriste za ugradnju metana dostigli su vrhunac u poslednjih 10ak godina. Ubrizgavanje je sekvencijalno i kontrolisano od strane računarske jedinice. LPGTECH jedinica nudi automatsku korekciju grešaka i mape, odnosno opciju auto adaptacije, što omogućuje, u kombinaciju sapomera;em paljenja, maksimalno iskorišćenje energije metana i kontrolisanu potrošnju.

Kako bi postigli maksimalne rezultate ostvarili smo saradnju sa  kompanijama kako sto su:

LPGTECH Poljska   http://www.lpgtech.eu/?page_id=88

WESTPORT Kanada  http://www.westport.com/products/fuel-system-components

EMER Italija  http://www.emer.it/

OMVL Italija  http://www.omvlgas.it/eng/home.html

EUROPEGAS Poljska  http://europegas.pl/