OCTAVIA

SKODA OCTAVIA jedan od Asova skodinog programa koji kao takav vec duzi niz godina uspeva da osvaja trziste u razlictim segmentima od Privatnog do Poslovnog. SKODA OCTAVIA 1.4 G-TEC CNG sa svojim konform udobnosti i perfomase uspesno parira svojim konkurentima iz klase kao sto su VW GOLF 1.4 TGI , AUDI A3 1.4 G-TRON , SEAT LEAON 1.4 TGI. Skoda kao jedan od ozbiljnih evropskih proizvodjaca davne 2013 godine je lasirala proizvodnju svog najbolje prodavanijeg model OCTAVIA pored standardne verzije i Model G-TEC CNG koji je pokrece 4 cilindricni agregat sa zapreminom 1400cm3 i snaom od 81kw / 110 hp koji oslobadja obrtni moment od cak 200nm zahvaljujuci TURBO PUNJACEM

SKODA OCTAVIA od svog starta u verziji CNG / METAN se proizvodi u varijanti LIMUZINA I KARAVAN

Zapremina CNG/METAN iznosi 15kg dok kod modela od 2018 godine OCTAVIA dobija jos jedan metaski rezervoar gde se zapremina povecava na skoro 18,9 kg . Naravno povecavanje metanske zapremine rezervoara dovodi do smanjenje benziskog rezervoara na 9 litara dok kod svog prethodnika zapreina iznosi 50l.

SKODA OCTAVIA G-TEC CNG se pokazuje jako dobro u eksplataciji gde kvalitet i ekonmicnost prepoznaju kako Privatni korisnisci tako i Poslovni kao sto su TAXI , DOSTAVA , KOMERCIJALA.

MAKEDOGAS vam pruza celokupno odrzavanje SKODA OCTAVIA G-TEC CNG , na lageru imamo sve potrebne komponente metaskog uredjaja kako bi mogli da vam pruzimo kvalitetno i brzo servisitranje I to :

  • ISPARIVAC / REDUKTOR CNG
  • INJEKTOR / DIZNA CNG
  • LAMBDA SONDA / OXYGEN SENSOR
  • SET ZUPCASTOG KAISA
  • VODENA PUMPA
  • PUMPA VISOKOG PRITISKA BENZINA

Takodje u prilici smo da vam ponudimo sve orginalni delovi za SKODA OCTAVIA 1.4 81KW G-TEC CNG .